Tänavalt leitud kassipoja uueks koduks sai politseijaoskond

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

New Yorgi politsei Brooklyni linnaosa üksus tervitas hiljuti värsket liiget: nendega liitus kuuekuune triibuline kass. Kass võitis politseinike südamed pärast seda, kui ta leiti jaoskonna lähistelt tänavalt, kuhu keegi oli ta lihtsalt hüljanud.

Politseinikud veensid oma ülemust, et kass võiks nende juurde jaoskonda jääda, aga ülemusel oli üks tingimus. «Ütlesin neile, et mul on kodus kaks kassi ja koera, mul pole loomade vastu midagi, aga keegi peab kassi liivakasti puhastama,» sõnas jaoskonna juht William Taylor. Taylor ütles oma alluvatele, et ta on nõus isegi kassiga seonduvad kulud katma, aga liivakasti tema ei puudu, kirjutab iHeartCats.

Politseinikud olid nõus selle kohustuse endale võtma ja triibik sai omale sooja kodu. Triibikule pandi nimeks Martin. New York Post kirjutab, et kass sai nime politseinik Martin D. Costanza järgi, kes oli üks selle idee algatajatest.

Endine tänavakass naudib nüüd oma uut kodu, kus tal on palju kaaslasi, mitu erinevad magamisaset, vett, toitu ja piisavalt mänguasju. Taylori sõnul mõjub kass politseinikele kahtlemata hästi, kuna jaoskonnas pole enam ühtki morni nägu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles