Varjupaika loovutatud koeraga oli kaasas väikse tüdruku südamlik kiri

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uhke nimega koer Rhino Lightning saabus Utah osariigis asuvasse varjupaika koos väikese märkmikuga, mille oli täis kirjutanud üks väike tüdruk. Märkmik oli mõeldud koera uuele perele ja seal olid juhtnöörid, kuidas tuleks selle koera eest hoolitseda.

Rhino endine omanik ütles, et neil on peres kolm väikest last ja kuna koer on mänguhoos väga energiline ega taju oma suurust, siis nad otsustasid temast loobuda, kirjutab Daily Mail.

Varjupaiga esindaja DeAnn Shepherd ütles, et see on esimene kord, kui varjupaika on toodud loom koos juhtnööridega. «See on meie jaoks esimene kord, kui laps on loovutatud loomaga kaasa saatnud kirja. Väga kurb oli lugeda nende sõprusest, aga me loodame, et ta kuuleb peagi, et koeraga on kõik hästi,» sõnas Shepherd.

Tüdruk kirjutab märkmikus, et Rhinole ei meeldi eriti lumi ega kassid, aga talle meeldib ringi joosta ja teki all magada. Samuti hoiatab tüdruk, et koer võib vahel ilastada, aga ta on muidu väga hea koer ja talle meeldivad kallistused. Tüdruk loodab, et Rhino saab oma praeguse nime alles jätta.

Märkmikust saab lugeda ka seda, et järgmine omanik peab veenduma, et Rhino uus kodu oleks tema jaoks turvaline ja igal õhtul tuleb koerale öelda, et väike poiss armastab ning igatseb teda. «Ta oli minu koer. Ma loodan, et ta saab hea uue kodu. Ma igatsen teda väga. Ma loodan, et ta teab, et on ilus koer,» lõpetab tüdruk oma nõuanded.

Varjupaik otsib Rhinole aktiivselt uut kodu. Tegemist on väga nutika ja tubli koeraga. Varjupaiga Facebooki-lehel kirjutati ka sellest, et ei tohiks unustada, et loomast loobumine pole kunagi perele kerge otsus, kuid kõnealusel juhul sooviti, et koer saaks parema kodu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles