Anni Rahula: ma ei kujuta elu ilma koerata enam ette

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Rahula.
Anni Rahula. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Jalgpallikohtunik Anni Rahula tunnistab, et on end alati pigem kassiinimeseks pidanud, aga nüüd, kus peres on koer, ei kujutaks ta elu enam teisiti ettegi. Uurisime, kes on Rahulate pere värskeim liige.

Lemmiku nimi/nimed: «Echo de'Chien Fifa ehk lihtsalt Fifa. Viimane nimi on meie pandud. Teadsime, et pesakond on F ja selle järgi peab ka nime leidma.»

Lemmiku vanus: «6,5 kuud.»

Lemmiku tõug: «Pürenee mäestikukoer.»

Tomi Rahula koeraga.
Tomi Rahula koeraga. Foto: Erakogu

Kuidas koera leidsite? «Otsisime kindlat tõugu ja suurt kasvu koera. Leidsime täpselt sobival ajal sündiva pesakonna.»

Kas omanik valib lemmiklooma või vastupidi? «Ma arvan, et mõlemad on õiged. Kui me käisime pisikesi kutsikaid vaatamas, siis näitas üks neist meile omapärast ja veidi isepärast käitumist ning nõnda jäi koer silma.»

Miks just koer? «Ma olen end alati pigem kassiinimeseks pidanud. Koera soovis väga mu abikaasa ning tegelikult maale kolides oli meil ka majavalvurit tarvis. Olin koeraga nõus ning lootsin sisimas, et minu pakutud tõug talle samuti sümpaatne tundub. Truu ja sõbralik pererahva vastu, kuid samas väga tugev koduvalvaja. Täna ei kujutaks ma ette olukorda, et Fifa poleks meie pere liige.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles