Ameerika lennujaamas avatakse loomadele eraldi terminal

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Yorgi JFK lennujaam.
New Yorgi JFK lennujaam. Foto: SCANPIX

John F. Kennedy rahvusvahelist lennujaama New Yorgis ootab järgneva paari aasta jooksul ees suurem renoveerimisplaan. Üks idee, et teha lennujaama eraldi loomade terminal, on juba avalikustatud.

Paljuräägitud loomaterminalis on näiteks loodud koht hobuste ja kariloomade läbiveoks ning eraldi ala ka lindudele, kes vajavad pika tee vahepeal puhkust, kirjutas Curbed New York. Kolmas osa terminalist on mõeldud kõikide loomade heaolu keskuseks.

Keskus pakub lisaks tavapärasele infole (kuidas loomaga reisida, kuidas olla kindel, et loom õigel ajal lennuki pealt maha tõstetakse jne) ka veterinaarteenuseid nagu kiipimine. Lisaks saab lasta looma pildistada ning teha uuring tema aktiivsustaseme kohta. Kassidele ning koertele on loodud ka kohad vabaks olemiseks.

Seega reisil olevad loomaomanikud saavad oma lemmikud ajutiselt hoiule panna, et ise pisut puhata, nii palju kui see lennujaamas võimalik on.

Vaata pilte suurtest plaanidest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles