Video: omanikud andsid vana koera varjupaika, et sealt uus võtta

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 2020. aasta märtsist hakkab Valga vallas kehtima koerte ja kasside pidamise eeskiri.
Alates 2020. aasta märtsist hakkab Valga vallas kehtima koerte ja kasside pidamise eeskiri. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Mahajäetud ja varjupaika toodud koer hakkas suurest rõõmust saba liputama ja haukuma, kui nägi, et omanikud tulid talle järele. Tegelikult tuli pererahvas hoopis uut lemmikut otsima.

California Downeri varjupaik korjas Zuzu üles ühest kohalikust aiast pärast seda, kui neile oli helistatud ja teada antud, et koera omanikest pole märkigi, kirjutas Independent. Varjupaiga töötaja Desi Lara oli šokeeritud, kui selgus, et mõne aja pärast varjupaika saabunud omanikud tulid hoopis uue koera järele.

Lara kirjeldas Zuzut kui kõige sõbralikumat koera, kes oma peret nähes lõi särama nagu jõulupuu ja liputas kõvasti saba. Siis aga ütlesid omanikud, et nad ei tulnud Zuzu järele, vaid uut koera välja valima.

Endiste omanike sõnul hüljati Zuzu selle pärast, et ta pärast oma isa surma lõputult nuuksus. Hiljem teatas varjupaik, et koer pääseb peagi varjupaigast abiandjate juurde. Pole teada, kas varjupaik lubas looma hüljanud perel uue koera võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles