Võta veebruaris sõber varjupaigast loovutustasuta

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Varjupaikade MTÜ tähistab veebruari ehk sõbrakuud taas kampaaniaga, mille käigus saab adopteerida kass-sõbra loovutustasuta. Neljajalgsed lemmikud on suurepärased ja truud kaaslased ning parimad üksindustunde peletajad.

Soetades veebruarikuu lõpuni stardipaketi esmavajalike tarvetega looma eest hoolitsemiseks, saab varjupaigast kiibitud, kastereeritud/steriliseeritud kassi loovutustasuta. Stardipakett maksab 35 eurot ning sisaldab kõike vajalikku uuele lemmikloomale.

«Selle kampaania eesmärk on ühest küljest teha adopteerimine uue omaniku jaoks võimalikult mugavaks, sest stardipaketis on asjad, mille kvaliteedis ja vajaduses oleme ise veendunud», ütleb Triinu Priks, Varjupaikade MTÜ üldjuht, «teisest küljest rõhutada seda, et tõeline sõprus on hindamatu väärtus.»

Kampaania kehtib kõikides Varjupaikade MTÜ varjupaikades Pärnus, Viljandis, Võrus, Valgas, Virumaal, Läänemaal ja Tallinnas.

Kampaania kohta lisainfo veebilehel, jooksvate uudistega hoitakse kursis Varjupaikade MTÜ Facebooki lehel.

Veebruar- sõbrakuu from Varjupaikade MTÜ on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles