Uskumatu lugu: madu jäi naise kõrvaauku kinni

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sõbralik väike madu nimega Bart sattus veidrasse olukorda, kui otsustas läbi omaniku kõrvaaugu roomata, ent jäi sinna kinni.

Barti omanik Ashley Glawe sõnas, et tal on tavapärasest suuremad kõrvaaugud, mis üldiselt on mõeldud tema suurtele ehetele. Ilmselt ei tulnud naine selle peale, et Bart võib ühel hetkel üritada kõrvaaugust läbi roomata, kirjutab The Dodo.

Glawe kirjutas Facebookis, et ta tegeles parajasti maoga, kui madu ilmselt märkas auku ja tahtis proovida, kas mahub sealt läbi. «Kõik juhtus nii kiiresti ja siis, kui sain aru, mis oli juhtunud, oli juba hilja,» nentis naine. 

Madu oli kõrvaaugus niivõrd tugevasti kinni, et naine ei julgenud ise teda eemaldama hakata. Ta siirdus traumapunkti, kus aidati Bart kenasti august välja. «Mu kõrva tehti tuimestav süst, kõrvaauku venitati veidi ja libesti abil saadi madu kätte ilma, et oleks pidanud mu kõrva katki lõikama,» kirjutas naine sotsiaalmeedias.

Madu õnneks viga ei saanud ja edaspidi ei lase Glawe Barti oma kõrva lähedale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles