Päevakäpp: tohutult armas Melissa tahaks koju kolida

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Imeilus ja tõeliselt armsa näoga kiisupreili Melissa jõudis Pesaleidja kassituppa alles mõni aeg tagasi Viljandi varjupaigast. On ilmselge, et elu pole teda hellitanud ja on vägagi tõenäoline, et ta sündis Viljandi tänaval ning ilmselt on seal ka üles kasvanud.

Kui Melissa saab valida, siis ta inimesega kontakti ei looks. Kuid kui paitav inimkäsi juba temaga kokku puutub, ei ole Melissa kuri. Ta on küll esialgu pisut hirmust kange ja võib-olla väriseb, kuid pole kindlasti lootusetu juhtum. 

Melissa puhul peaks kodu arvestama sellega, et kiisu vajab pisut aega, et õppida usaldama ja armastama. Hea toiduga on aga kõik võimalik!

Melissa on end näidanud kassitoas vägagi viisakast küljest. Ta kasutab viksilt liivakasti, on igati terve ja tal on vägagi siidine kasukas. Tema suured silmad räägivad hirmust, kuid ka hingevalust ja kurbusest, mis käib paratamatult endiste tänavakassidega kaasas. 

Nüüd on ta turvaliselt siseruumis ega pea muretsema vihma, lume ega külma tuule pärast. Tema toidukauss on alati maitsvat sööki täis, puhas vesi kättesaadav ja soe küljealune garanteeritud. Aga puudub päris oma inimene, oma pere, oma kodu.

Melissa on vaktsineeritud, steriliseeritud, saanud sise- ja välisparasiiditõrje, tal on kiipi ja ta saab kaasa uhke passi, millega näitab, et on täieõiguslik kiisu!

Kui soovid Melissale kodu pakkuda, täida kiisuvõtja küsimustik ning sinuga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles