Päevakäpad: Bobo ja Mustikas vajavad kiirelt uut kodu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustikas.
Mustikas. Foto: 58 Kassi Koju

Bobo ja tema õde Mustikas on juba kolm aastat päriskodu otsinud ning nüüd on asjaga üsna kiireks läinud, kuna hoiukodus ei saa nad enam olla.

Bobo on umbes 5-aastane kassihärra, kes koos õe Mustikaga jäi kodutuks, kui nende omanik suri. Iseloomult on Bobo ettevaatlik ja rahulik, aga ka väga pailembene. Lisaks meeldib talle inimese kaisus magada, siis lööb ta suurest mõnust nurru. Selle magamisega on ka väike eripära, nimelt selili magades kipub Bobo valjusti norskama. Bobo on kastreeritud.

Bobo
Bobo Foto: 58 Kassi Koju

Mustikas on samuti umbes 5-aastane, sõbralik, aga ka pisut häbelik ning vajab aega uute inimestega harjumiseks. Kui ära harjub, siis on ta väga pailembene ja armas. Olles saatuse tahtel juba mitu korda kodutuks jäänud, igatseb Mustikas armastavat kodu, kus turvaliselt veeta oma ülejäänud elu. Mustikas on steriliseeritud.

Foto: 58 Kassi Koju

Mõlemad kassid saavad uude koju minnes ka kiibi. Kui leiad, et sinu kodust on puudu üks tore pailembene kass, siis kirjuta 58kassikoju@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles