Eakas kaputsiinahv pani Iisraeli loomaiast plehku

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Holger Hollemann/AP/Scanpix

Üks isepäine kaputsiinahv otsustas, et temal on loomaaiaelust villand ja põgenes. Tel Avivi lähistel asuva loomaaia töötajad otsivad alates eilsest väikest ahvikest taga.

17-aastane kaputsiinahv Kuner põgenes esmaspäeval loomaaiast ja arvatakse, et see leidis aset pärast seda, kui Kuner oli ühe teise isase ahviga tülitsenud. Ta olevat roninud puu otsa ja sealtkaudu puurist välja pääsenud, kirjutab AP.

Ramat Gani linnas asuva loomaaia esindaja Sagit Horowitz ütles, et 3-kilogrammine Kuner on täiskasvanud kassi suurune ja pole ohtlik. Horowitz soovitas aga neil, kes peaksid ahvikest nägema, olla ettevaatlikud ning mitte tekitada lärmi, kuna see võib ahvi ära hirmutada.

See pole esimene kord, kui Kuner loomaaiast põgeneb. Ta tegi seda ka 11 aastat tagasi, kui väljas möllav torm murdis lähedal asuva puu maha ja Kuner ronis mööda seda puurist välja. Paar päeva hiljem tuli ta aga ise loomaaeda tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles