Video: ulakad oravad varastavad poest hunnikus šokolaadi

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orav
Orav Foto: SCANPIX

Tavaliselt maiustavad oravad pähklite kallal, kuid need Kanada loomakesed on hakanud hoopis šokolaadi austama.

Toronto Logan Avenue oravad on läinud magusamaiaks ja julgeks. Viimastel kuudel on kaks šokolaadi näppavat oravat jäänud poe turvakaamerate lindile, vahendab Washington Post.

Oravatel tundub olevat üsna kindel maitse. Välismaistest toodetest eelistavad nad kas Kinder Buenot või O'Henryt. Kohalikust kaubast näppavad nad peamiselt Crispies'i, Wonderbari ja Crispy Crunchi šokolaade.

Kokku on ulakad oravad sügise jooksul poodi tühjendanud 48 šokolaadi võrra ning kuigi poeomanikud peavad loomakesi väga armsateks ei pea nad lugu nende järjest kasvavast maksmata arvest. Ametiasutustelt ei ole poeomanikud abi saanud ning ust sulgeda ei olevat samuti võimalik, sest siis läheb sees liialt umbseks.

Sotsiaalvõrgustikes soovitati raputada šokolaadidele oravate eemale peletamiseks tšillihelbeid, kuid see võiks eemale peletada ka kõik maksvad kliendid, mistõttu ei ole seda meetodit veel kasutusele võetud.

Poeomanikud varguse hetke ei näe, sest loomakesed on väikesed ja šokolaadid asetsevad leti ees, küll aga on sel hetkel kuulda krõbistamist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles