Uuele omanikule antud kassipoeg leiti verisena tänavalt (2)

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohtla-Järve loomade varjupaiga vabatahtlik Julija Tupitsõna tegi politseile avalduse, et jõuda selgusele, kuidas sattus omanikku vahetanud kassipoeg abitus seisus Ahtme linnaosa tänavale. Kassipoeg oli läbikülmunud ja verine, ta oli samas pappkarbis, millega ta oli uuele omanikule üle antud.

Tupitsõna kirjeldas, et kassipoeg oli ninapidi pappkarbi seina külge külmunud ja end sealt lahti tõmmates ninalt naha maha tõmmanud. Ent karbis olnud vere koguse põhjal võis aimata, et kiisut oli ka löödud. Naise sõnul ei osanud kassipoja eelmine omanik halba aimata, kuna kassipoja soovija jättis talle viisaka mulje, kirjutab Põhjarannik.

Kassipoeg toimetati Tallinna MTÜ Loomade Hoiupaik kliinikusse, kus veterinaar tuvastas, et raskeid vigastusi kiisul õnneks polnud. Tänaseks on ta leidnud uue perenaise.

Tupitsõna soovitas taolistel juhtudel teha allkirjastatud üleandmise leping, mis annab võimaluse uut omanikku vajadusel vastutustele võtta. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles