Flaierit närinud koera suu liimus kinni

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seitsmeaastane Jack Russelli terjeri tõugu Finlay toimetati kiiremas korras loomakliinikusse, kuna õnnetu kutsu ei saanud oma suud lahti teha.

Loomaarstid panid koera narkoosi alla ja neil kulus 45 minutit, et eemaldada koera hammaste vahelt «kivikõva» mass, mis oli hambad kokku liiminud. Loomakliiniku juht Scott Carpenter sõnas, et hambad olid nii kõvasti kinni, et koer poleks mingil moel ise saanud suud avada. Carpenter tunnistas, et ta polnud varem midagi sellist näinud, kirjutab BBC.

Selgus, et Finlay oli kodus närinud läikivast paberist flaierit, mis koos tema ilaga moodustas tugeva liimilaadse pasta. See jäi koera hammaste külje ja hambad liimusid kinni. «Õnneks omanik märkas, et koer mängis postkastist tulnud flaieritega ja reageeris kiirelt,» lausus Carpenter. Carpenteri sõnul õnnestus neil liim hammaste küljest lahti saada sooja vee ja või abil. 

Finlay omanik ütles, et kavatseb koju meisterdada kinnise postkasti, et koer ei saaks postiga tulevad reklaame enam kätte. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles