Imearmas video: koer sai jõuludeks parima kingituse

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: LAURA SHEPHERD/MERCURY PRESS/Caters News Agency/Scanpix

Alice McIntyre ja koer Hugo on parimad sõbrad, kes veedavad tavaliselt väga palju aega koos. Viimased viis kuud reisis McIntyre mööda Euroopat ringi, ent jõuludeks naasis ta koju.

«See oli esimene kord, kui ma olin Hugost nii kaua eemale,» sõnas McIntyre. «Varem olen paar nädalat eemal olnud, aga mitte kauem.» Hugo igatses oma parimat sõpra väga ja kui McIntyre koju jõudis, otsustas ta koerale üllatuse teha, kirjutab The Dodo.

Pereliikmed aitasid tal end pakkepaberisse peita ja McIntyre viskas kuuse ette pikali. Hugo oli sel ajal õues ja kui ta lõpuks tuppa tuli, siis ei kulunud tal kuigi kaua aega, et oma parim sõber paberi seest üles leida.

«Ta lihtsalt tormas tuppa ja tundis mu lõhna,» rääkis McIntyre. «Esialgu jooksis ta tuppa ja tagasi ukseni ning siis uuesti tuppa. Lõpuks tundis ta kuuse juures mu lõhna ja leidis mu üles.»

Hugo oli ilmselgelt õnnelik, et kohtus uuesti oma parima sõbraga. Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles