Hirmutav video: puuma pidas pimeduses elumajade vahel jahti

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Üks San Franciscos elav paar ärkas keset ööd selle peale üles, et naabrite koerad muudkui haukusid. Kui nad läksid asja lähemalt uurima, selgus, et nende aias oli puuma ühe hirve maha murdnud.

Mary Mines ja Peter Rauenbuehler rääkisid, et kuulsid umbes poole nelja paiku hommikul väljast veidraid hääli. Lisaks koerte haukumisele oli veel midagi kuulda ja esialgu arvasid nad, et aias võib olla koiott. Kui nad aga terrassituled põlema panid, vaatas neile vastu puuma, kirjutab Daily Mail.

Usutavasti oli hirv aias lilli söönud, kui langes puuma ohvriks. Peter Rauenbuehler sõnas, et terrassil oli üsna palju hirvekarvu, seega võib oletada, et puuma lohistas oma ohvrit natuke ringi. «Ja koerad ei hirmutanud puumat üldse, kuigi nad haukusid nagu hullumeelsed,» lisas mees.

Kui terrassituled põlema pandi, võttis puuma oma saagi kaasa ja lohistas selle pimedusse. Mines ja Rauenbuehler ütlesid, et pole kunagi puumat nii lähedalt näinud, kuigi selles piirkonnas, kus nad elavad, peaks neid aeg-ajalt liikuma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles