Kass aitas politseinikel tagaotsitava mehe üles leida

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned inimesed arvavad, et mustad kassid toovad vaid õnnetust, kuid tegelikult pole see sugugi nii. Nüüd võib seda kinnitada ka USA Pennsylvania osariigi politsei, kes leidis just tänu süsimustale kassile tagaotsitava mehe üles.

Pennsylvania politsei otsis taga 23-aastast Jonathan Michael Steffyt, kel õnnestus politsei eest plehku panna. Politsei oli juba lootust kaotamas, kui nad märkasid musta kassi, kes keskendunult ühte eemal olevat kuuri jälgis, kirjutab iHeartCats.

Politsei otsis kuuri läbi, kuid seal polnud kedagi. Kui nad uuesti kassi vaatasid, taipasid nad, et olid vale kuuri juurde läinud ja kass jälgis endiselt teist läheduses seisvat kuuri. Nad avasid kuuriukse ja leidsid sealt Steffy. 

Pole teada, kas tegemist oli kodukassiga või oli see kiisu metsik, kuid politseinikud olid kassile abi eest igatahes tänulikud. Kohalik politseijaoskond kirjutas Facebookis, et nad on alati igasuguse abi eest tänulikud, vahet pole, kas neid aitab mõni inimene või loom. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles