Video: vanemate armas jõulukink ajab tüdruku nutma

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Warren Photographic/Mercury Press/Warren Photographic/Mercury Press

Jõulud tekitavad meis kõigis elevust, aga lapsed on jõuludest ilmselt veelgi enam vaimustuses kui täiskasvanud. Põnev on ju oodata jõulukinke ja üllatusi, mis sel maagilisel ajal aset leiavad.

Üks väike tüdruk sai vanematelt jõulukingi juba enne jõuluaega kätte: nimelt andsid vanemad talle imearmsa kutsika. Tüdruku rõõm oli siiras ja ta puhkes kingitust nähes nutma.

Loodetavasti jääb koer pikaks ajaks tüdruku juurde. Kahjuks on olnud liiga palju juhtumeid, kus lapsed saavad sünnipäevaks või jõuludeks kutsika või kassipoja, ent pärast tähistamist ja pühi leitakse, et selle kingitusega kaasnevad omad kohustused ning tihtilugu loobutakse loomast. Kui soovid lapsele ilusat kinki teha ja teda loomaga üllatada, mõtle enne hoolikalt läbi, kas teie pere saab endale looma lubada ja kes hakkab looma eest hoolitsema. Loe lähemalt, kas jõuludeks on hea mõte looma kinkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles