Poodi eksinud vihane kobras tuuseldas kunstkuuski

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: St. Mary's County Sheriff's Office/Twitter

Kunstkuused tekitavad tihti pahameelt inimesteski, rääkimata siis loomadest, kellele puudelangetamine ja seeläbi materjali ehtsus eriti oluline on. Nii raevus näiteks see poodi eksinud kobras, kui riiulist kunstkuused leidis.

See kobras sattus jõulukaunistusi täis poodi Ameerika Ühendriikides Marylandi osariigis ega vaevunudki oma pahameelt varjama: ta tuuseldas laiali hulga jõulukaunistusi, keskendudes peaasjalikult kunstkuuskedele.

Poetöötajad kutsusid välja politsei ja nii kirjutaski piirkonna šerif hiljem oma Twitteris, kuidas neil ebaharilikku kurjategijat püüdma tuli minna, kes ei tulnud toime pahameelega, kui poest vaid kunstpuud leidis. Šerifi sõnul üritas kurjategija sündmuskohalt põgeneda, kuid ametivõimud said ta siiski kätte. 

Trellide taha otsekohesel kopral siiski minna ei tulnud, selle asemel toimetati ta turvaliselt metsikusse loodusesse tagasi, kus piisavalt päris ehtsaid jõulupuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles