Karvutu kassi ostnud naine sai halva üllatuse

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MAX ROSSI/REUTERS

Kanadas Alberta provintsis tegutseb kassimüüja, kes müüb pahaaimamatutele loomasõpradele tõukasside pähe tavalisi kiisusid. JoAnne Dyck oli üks tema klientidest, kes enda arvates ostis karvutu kassi, kuid tegelikult oli tegemist tavalise kassiga, kel oli karv maha aetud.

Esialgu nägi kass tõesti välja nagu karvutu kiisu, kuid ta käitus veidralt ja oli pidevalt rahutu. «Ma alguses arvasin, et kass igatseb lihtsalt oma ema ja nutab sellepärast, aga tegelikult oli tal ilmselt valus,» vahendab Bored Panda JoAnne Dycki sõnu. 

Kassipoeg Vlad maksis 700 dollarit ja müüja toimetas kassi naisele koju. «Ta nägi välja nagu sfinks, sest ta oli väga kõhn ja tema nägu oli nurgeline,» meenutas Dyck. Peagi märkas ta, et uus kass käitub hoopis teistmoodi kui tema vana kass ja kassid ei saanud omavahel üldse läbi.

Dyck otsustas Vladi edasi müüja ja suhtles uue ostjaga väga tihedalt, kuna ka uues kodus ei rahunenud Vlad maha. Uus omanik viis kassi loomaarsti juurde, kes ütles, et kassi nahal olevad väikesed haavad viitavad sellele, et teda on ilmselt raseeritud. Vladi saba oli samuti palju kannatada saanud ja oli oht, et saba tuleb ehk amputeerida. Tuli välja, et tundmatu kassimüüja oli kassi raseerinud ja karvaeemalduskreemide abil karvutuks teinud. Eemaldatud olid ka kassi vurrud. 

Tänaseks on Vlad aga paranenud ja elab rõõmsalt naise juures, kellele Dyck ta müüs. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles