Maailma kõige kaunimal kassil on Instagramis üle saja tuhande fänni

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Patrick Jones/Caters News Agency

Tavaliselt on kuulsustel sotsiaalmeedias sadu tuhandeid fänne, kuid üks kass nimega Princess Aurora on samuti endale kogunud päris palju austajaid.

Sinisilmsel Rootsi kassil on hetkel Instagramis üle 140 000 fänni. Kusjuures vaid paar kuud tagasi oli fännide arv 87 000. Princess Aurorat on nimetatud «maailma kõige kuninglikumaks ja kaunimaks kiisuks» ja ta teeb koostööd üsna mitme ettevõttega, et nende tooteid reklaamida, kirjutab Daily Mail.

Aurora omanikud Emily ja Niklas tunnistasid, et nende kass võib vahel käituda nagu tõeline diiva. «Kassid on tuntud selle poolest, et nad hakkavad kogu majapidamist juhtima ja Aurora võtab seda rolli väga tõsiselt,» rääkisid nad.

 

A photo posted by Princess Aurora (@aurorapurr) on

Omanike sõnul on Aurora teadlik sellest, et ta on niivõrd ilus, vähemalt tema käitumine viitab küll sellele. Aurora päevad mööduvad nagu igal teiselgi kassil: ta sööb, magab ja laseb end hellitada. Lisaks sellele meeldib talle ka kaamera ees poseerida ja uusi kostüüme kanda. Fännidele meeldivad Aurora pildid väga. 

Emily ja Niklas rääkisid, et Aurora on väga nutikas ning armastusväärne kass. «Me teeme nalja selle üle, kuidas Aurora näeb meid kui oma teenreid, kuid tegelikult pakub ta meile sama palju hellust ja armastust nagu mõni koer. Kassi puhul on see tõeliselt haruldane,» leidsid nad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles