Päevakäpp: sõbralik Tom otsib kodu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom.
Tom. Foto: Pesaleidja/Facebook

Pesaleidjas ootab kodupakkumisi hurmav kassipoiss Tom. Keegi ei tea täpselt, kui vana Tom on, aga võib arvata, et umbes 3-4-aastane.

Võimalik, et Tomil on olnud kunagi päriskodu, sest ta on sotsiaalne, hea suhtleja ning imetabane puhtuse pidaja. Küll aga ei tea me, millal tal viimati oma kodu oli. Talle meeldib inimese seltskond ja tähelepanu nii palju, et piisab ühest ainsast paist ja juba teeb Tom naerutavalt armsaid «kukerpalle». Need keerutused vaheldumisi üle mõlema külje on kindlasti Tomi leivanumber. Veel tuleb kiita kiisupoisi suurepäraseid kombeid – tuli ta küll tänavalt, aga liivakasti kasutamine on laitmatu, pahandusi poiss pole teinud ja kuna Tom elab kassitoas veel mitmekümne kiisuga ja tähelepanu saab tegelikult kahetsusväärselt vähe, on ta sellegipoolest nii öösel kui päeval väga rahulik. Veedab oma tunnid pesas keras, vahepeal piilub vana õueelu aknalaual ja krõbistab kehakinnituseks krõbinaid.

Tom on kindlasti suurepärane, sest ta on küllaltki vähenõudlik ja oleks hea sõber inimesele, kes peab päeva jooksul palju kodust eemal olema. Seda suurem oleks aga kindlasti nii Tomi kui tema uue omaniku rõõm taaskohtumisel!

Tom väärib päris oma kodu ja me südamest loodetavasti saab ta sinna kolida juba jõuluks. Mida vähem kiisupoiss kassitoas aega peab veetma, seda kiiremini möödub kohanemine. Õnneks on Tom kiire kohaneja.

Kiisupoiss Tom on vaktsineeritud, saanud sise- ja välisparasiitide vastase tõrje ning kiibi ja ootab kõiki huvilisi endale külla. Äsja sai kiisupoiss ka kastreeritud!

Kui soovid Tomile kodu pakkuda, täida kiisuvõtja küsimustik ja sinuga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles