Ka loomad ennustasid Trumpi võitu ette (2)

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääkaru Felix.
Jääkaru Felix. Foto: ILYA NAYMUSHIN/REUTERS

Välisportaalides on pärast Donald Trumpi võitu palju juttu olnud sellest, et telesari «Simpsonid» ennustas Trumpi võitu ette. Nüüd on aga selgunud, et ka loomad ennustasid, et järgmiseks presidendiks saab just Trump.

Pole kuigi ebatavaline, et loomadel lastakse ennustada Superbowli või jalgpalli meistrivõistluste võitjat. Enne USA presidendivalimisi anti aga üle maailma mitmele loomale ülesanne ennustada, kellest saab USA järgmine president. Loomad ennustasid, et võidab just Trump, kirjutab Global News.

Nädal enne valimisi ennustas Hiinas Shiyanhu ökoturismipargis elav ahv nimega Geda, et võitjaks osutub Trump. Geda ette asetati nii Donald Trumpi kui Hillary Clintoni papist kujud ja Geda kallistas ning lausa musitas Trumpi oma.

Ka Venemaa loomaaias elav jääkaru Felix ennustas Trumpi võitu. Felixile anti kaks kõrvitsat, ühe küljes oli Trumpi näoga lipp ja teise küljes Clintoni näoga lipp. Felix nuusutas hoolikalt mõlemat kõrvitsat ja otsustas lõpuks Trumpi pildiga kõrvitsa nahka pista. 

Texase osariigis Abilene'i loomaaias elavad emane ja isane lõvi osalesid ka ennustusvõistluses. Neile anti valida, kas sinine pall (sümboliseeris demokraate ja Clintonit) või punane pall (sümboliseeris vabariiklasi ja Trumpi). Emane lõvi eelistas punast palli ja lõvipaar mängis sellega mõnda aega. 

Presidendivalimiste ajal tegi üks USA loomade varjupaik Facebookis otseülekande sellest, millega tegelesid varjupaiga kassipojad. Kassipoegadele anti kaks liivakasti, kus nad said end kergendamas käia. Ühe liivakasti külge oli pandud Trumpi, teise külge Clintoni nägu. See liivakast, mida kiisud olid õhtu lõpuks rohkem kasutanud, pidavat võitjat ennustama. Väidetavalt käisid kassid rohkem Trumpi näoga liivakastis. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles