Tänavalt püütud koer näitas politseinikule keelt

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency

Nii mõneski politseiuudiseid kajastavas teleklipis on näidatud kodanikke, kes väljendavad pahameelt, kui politsei neid oma autosse pistab ja aresti- või kainestusmajja toimetab. Nüüd tuleb välja, et ka koerad julgevad välja näidata, mida nemad arvavad sellest, kui neid politseiautosse pannakse.

Kanada politseinik Craig Murphy püüdis kinni ühe üksinda ringi uidanud koera ja pistis kutsu autosse, mispeale näitas koer mehele keelt. Murphy tegi ulakast koerast pilti ja jagas seda Twitteris, kirjutab iHeartDogs.

Viiekuuse musta labradori oli leidnud üks rekajuht, kes oli korraks auto juurest eemale läinud ja naastes leidis eest koera. «Ta jättis reka ukse lahti ja käis ise korra ära, tagasi tulles nägi, et koer istub autos juhikohal,» selgitas Murphy.

Murphy tahtis koerast pilti teha, et üritada tema perekonda üles leida, kuid koer otsustas seepeale mehele keelt näidata. Naljakas foto hakkas sotsiaalmeedias kiirelt levima ja tänaseks on koer nimega Max jõudnud tagasi oma pere juurde. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles