Avalda arvamust: milline on aasta kõige loomasõbralikum ja -vaenulikum tegu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

​Oktoobris kuulutas Eesti Loomakaitse Selts välja lõppeva aasta kõige loomasõbralikuma ja -vaenulikuma teo konkursi ning ootab jätkuvalt kõiki inimesi arvamust avaldama 2016. aastal Eestis aset leidnud kõige positiivsemast ja negatiivsemast loomadega seotud ning avalikkuse tähelepanu pälvinud teost.

Lugusid oodatakse e-posti aadressile 2016@loomakaitse.ee või Eesti Loomakaitse Seltsi (ELS) kodulehele kuni 30. novembrini.

1.-31. detsembrini saab igaüks ELSi kodulehel hääletada enim saadetud lugude seast kõige loomasõbralikuma ja -vaenulikuma teo poolt. Jaanuari alguses kuulutab ELS välja kaks enim hääli saanud lugu.

«Loomasõbralikuma ja -vaenulikuma teo valimine kutsub aastale tagasi vaatama ning kaasa mõtlema, millised loomadega seotud juhtumid on meid enim südamlikult liigutanud või hingepõhjani šokeerinud. Üleskutse ärgitab rohkem märkama enda ümber abi vajavaid loomi, ennetama loomade väärkohtlemist ja harib mitmes mõttes: seab eeskujud, keda järgida ja teavitab, mis on täna meie ühiskonnas valitsevad loomade heaolu puudutavad kitsaskohad,» sõnab ELSi hädajuhtumite juht Maaja Mäll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles