Päevakäpad: Pablo ja Madeline ootavad kodupakkumisi

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Nurru Ometi / Facebook

MTÜ Nurru Ometi otsib uut omanikku kahele kiisule, kellel nimeks Pablo ja Madeline. Neil pole küll imepeent tõugu ega tšempionitest vanemaid, kuid neis on palju armastust.

Pablo on uut kodu oodanud juba alates 24.02.2015. Pablo leiti tänavalt, ta oli koera poole puretud ja toimetati loomakliinikusse. Madeline ootab uut omanikku alates 03.09.2016. Selle aja jooksul on neist kahest saanud lahutamatud sõbrad ja kõige parem oleks, kui nad saaksid kolida ühisesse koju. Koos saaksid nad edaspidigi teineteise eest hoolitseda ja enne ning pärast magamist üksteist puhtaks pesta. 

Pablo.
Pablo. Foto: MTÜ Nurru Ometi / Facebook

Pablol on küll uhke nimi, kuid tegelikult on ta lihtne Eesti poiss Lasnamäe tänavalt. Kassike oli ilmselt üleliigseks jäänud ja ta visati umbes pooleaastasena tänavale, kus ta sattus kokku tigeda koeraga. Hoolimata sellest, et inimesed on Pablole korra pettumuse valmistanud, sätib ta siiski end vahel rinna peale ja hakkab seal «sõtkuma». Pablole meeldib kraanikausis istuda ja voolava veega hullata. 

Madeline.
Madeline. Foto: MTÜ Nurru Ometi / Facebook

Madeline on pärit Leedu loomaia väravate eest, kuhu ta koos õdede-vendadega jäeti. Madeline on ilus ja õrn kassipreili. Kui hoiukodu perenaine hommikuti arvuti taha istub, siis on Madeline esimesena platsis ja lööb nurru. 

Kassidele on tehtud parasiiditõrje, nad on vaktsineeritud ja neil on kiip. Pablo on ka kastreeritud. Kui soovid kiisude kohta rohkem infot või tahad neile kodu pakkuda, kirjuta aadressil kertu.jukkum@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles