Hiidpandade puuri roninud mees soovis naistele muljet avaldada (1)

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiina loomaaias leidis aset veider juhtum, kui üks noormees ronis hiidpandade puuri, kuna soovis oma naissoost kaaslastele muljet avaldada.

Mees hüppas üle aediku hiidpanda puuri, kui panda Meiling oli parajasti lõunauinakut tegemas. Meiling ärkas üles, jooksis mehe suunas ja haaras mehe jalast kinni, vahendab ABC.

Loomaaia esindajad selgitasid, et hiidpandad teevad tavaliselt niiviisi oma hooldajatega ja see on nende jaoks mäng. Puuri hüpanud meest valdas peagi aga paanika, kuna hiidpanda ei lasknud temast lahti ja maadles mehe pikali.

Mehel õnnestus lõpuks panda haardest pääseda ja ta ronis puurist välja. Loomaaia esindaja sõnul lahkus noor mees kohe pärast seda loomaaiast ja neil pole õnnestunud tema kontakti saada. Pealtnägijate sõnul olid mehe püksid katki, kuid suuremaid vigastusi ei paistnud tal olevat. Hiidpanda ei saanud rüseluse käigus vigastada. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles