Video: omanik tegi koerale liigutava üllatuse

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jeremy Maude/picture alliance / moodboard

Kuldsel retriiveril Jolene'il on oma lemmiklelu Gumby, mida talle meeldib närida ja endaga kaasas kanda. Jolene'i omanik otsustas koerale üllatuse teha ja tõmbas endale selga suure Gumby kostüümi.

Video sellest, kuidas Jolene kohtub elusuuruses leluga, jõudis internetti eelmisel nädalal ja seda on vaadatud miljoneid kordi. Video alguses istub Jolene rahulikult oma pesas ja närib Gumbyt, ent koera tähelepanu tõmbab kohe see, kui ruumi siseneb hiiglaslik lelu, edastab Telegraph.

Kostüümi kandis Jolene'i omanik Ben Mesches. Mesches rääkis The Dodole antud intervjuus, et kui ta kostüümi pea ära võttis ja koer teda nägi, siis see ei vähendanud Jolene'i elevust ja ta oli umbes tunnikese väga energiline ning rõõmus. Lõpuks jäi Jolene magama oma lemmiklelu kõrval. 

Pärast seda, kui Jolene'i ja Gumby kohtumise video niivõrd populaarseks sai, tegi omanik koerale ka isikliku Facebooki ja Instagrami konto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles