Video: kassipoeg jalutas otsesaate ajal telestuudiosse

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: HANDOUT/REUTERS

Sel nädalal juhtus Türgi telesaate «Good Morning Denizli» otsesaate ajal omapärane juhtum: stuudiosse oli sattunud üks kassipoeg, kes ronis julgelt laua peale ja sättis end saatejuhi ette istuma.

Saatejuht oli parajasti uudiseid lugemas, kui kass kargas lauale ja kõndis rahulikult saatejuhi ees olnud sülearvuti peale, kus ta leidis endale hea istekoha. Saatejuht ei lasknud sel aga end segada ja kasutas võimalust, et ärgitada inimesi kodututele kassidele rohkem tähelepanu pöörama, kirjutab The Dodo.

«Talv on tulekul ja ilmad muutuvad külmemaks,» sõnas saatejuht. «See on ootamatu külaline, aga teda tuleks hoida. Kodututele kassidele tuleks oma koduuksed avada ja pakkuda neile vett ning toitu. Me kõik peaksime nende eest mingil moel hoolitsema.»

Tema kolleegid võtsid seda nõuannet kuulda ja pärast otsesaate lõppu anti kassile süüa ning tehti talle nii mõnedki paid. Üks telestuudio töötajatest otsustas kassipoja endale võtta ja pani talle nimeks Hüsnü. 

Kassipoeg ilmub videosse 1:10. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles