Üksteisest lahutatud koerad pidasid näljastreiki

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chicky.
Chicky. Foto: BARK PARTY / CATERS NEWS/Caters News Agency

Chicky ja Goofy kasvasid üles kui vennad ning nad tegid kõike koos. Kahjuks otsustas omanik koertest ühel hetkel loobuda ja koerad sattusid erinevatesse varjupaikadesse. See tekitas neis aga depressiooni.

6-aastane chow chow Chicky ja 6-aastane terjer Goofy lahutati üksteisest ning paigutati elama erinevatesse varjupaikadesse, kuid keegi ei osanud aimata, et üksiolek võib koertele sel viisil mõjuda. 

Chicky varjupaigas. Caters News Agency
Chicky varjupaigas. Caters News Agency Foto: BARK PARTY / CATERS NEWS/Caters News Agency

Varjupaigas olid nad mõlemad esimest korda teineteisest eemal ja suure depressiooni tõttu ei soovinud kumbki koertest süüa. Varjupaiga töötajate sõnul nutsid koerad tihtilugu, sest nad ilmselgelt igatsesid üksteist.

Nende lugu kuulis Christine Downs, kes on suur loomasõber. Downs ei pidanud pikalt aru, vaid võttis mõlemad koerad endale, et suured sõbrad saaksid taas koos olla. Taaskohtumisega koos tuli tagasi ka koerte söögiisu.

Caters News Agency
Caters News Agency Foto: BARK PARTY / CATERS NEWS/Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles