Nutikas koer põgenes varjupaigast, et tagasi koju minna

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mercury Press/Caters News Agency

Varjupaika sattunud koerad on tihtipeale segaduses ja ootavad pikisilmi, et saaks sealt juba lahkuda. Üks koer otsustas just seda ka teha.

Saksa lambakoer Ginger loovutati ühte Californias asuvasse varjupaika, sest tema endine omanik ei saanud koera eest enam hoolitseda. Ginger aga armastas oma omanikku väga ja talle ei meeldinud varjupaigas olla, mistõttu otsustas ta varjupaigast jalga lasta, kirjutab The Dodo.

Ginger on väga nutikas koer, sest kuidagi õnnestus tal varjupaigas oma puurist välja ronida, kaks ust avada ja varjupaigast välja pääseda. Koera põgenemine avaldas varjupaiga töötajatele muljet ja kui nad poleks seda kõike turvakaamera salvestuselt oma silmaga näinud, poleks keegi uskunud, et just nii juhtus.

Ginger leiti kolm päeva hiljem oma endisest naabruskonnast omanikku otsimast. Varjupaik plaanib Gingeri paigutada hoiukodusse, kus varjupaiga vabatahtlik saaks tekitada koerale turvalise tunde, et ta uuesti ära ei jookseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles