Hobuseomanik avaldas hoiatava foto: võõrad ei tohi hobuseid toita!

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mercury Press/Caters News Agency

Hobuseomanik Stephanie Arrowsmith avaldas sotsiaalmeedias foto oma kahekuusest varsast Beylist, kes kahjuks suri lämbumise tõttu.

Arrowsmith kirjutas sotsiaalmeedias, et noor loom tuli magama panna pärast seda, kui mööduja oli üle aia hobustele tükeldatud naerist visanud ja isukalt naerist söönud varss lämbuma hakkas. Piinade lõpetamiseks tehti varsale eutanaasia.

Kurb juhtum leidis aset Suurbritannias Chester Moori tallis. Üks möödakäija märkas piinlevat noort hobust maas lamamas ja teavitas sellest hobusetalli. Stephanie Arrowsmith tõttas kiirelt kohale, et olukorda lähemalt uurida. Sama päeva õhtul pandi Beyli magama.

Arrowsmithi sõnul ei tohiks inimesed, kes hobuseid kuigi hästi ei tunne, neile kunagi süüa pakkuda. Tallide juures on vastavad sildid ka väljas, ent neid ignoreeritakse ja silte on isegi maha tõmmatud.

Fotot varsast on jagatud enam kui 50 000 korda.

Beyli (vasakul) koos vennaga. Caters News Agency
Beyli (vasakul) koos vennaga. Caters News Agency Foto: Mercury Press/Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles