Viimsi kassikolooniast päästetud kiisust on saanud tõeline iludus

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu

Kasside Turvakodu päästis eelmisel kevadel Viimsi kassikoloonia kiisusid. Paljud kassid on tänaseks oma kodu leidnud, kuid mitmed ootavad siiani õiget pesapaika. Üheks neist on lumivalge Misty.

Foto: Kasside Turvakodu

Misty teekond uue kodu leidmiseni on olnud vaevaline. Turvakodusse saabudes vajasid kiisu silmad ravi ja Misty pidi sageli külastama loomaarsti, kuid tänaseks on see õnneks minevik ja malbe Misty on valmis uude koju minema. 

Misty on õrna hingega kassipreili, kellest lausa õhkub hellust. Tema kaunis siidsile ja lumivalge kasukas sobib iseloomuga kui valatult, sest tema sees oleks peidus kui pisike ingel. Tavaliselt öeldakse, et uudishimu on patt, kuid see ei kehti pisikese Misty puhul. Väike karvapall tuleb alati külaliste saabudes inimesi uudistama ning ta ei ütle kunagi ära põnevatest mängudest teiste kassidega. Kui Misty neljajalgne sõber arvab, et on paras aeg voodi all tolmurulle taga ajada, siis hüppab ka Misty voodi alla uudistama. Kui aga jagatakse konservi, on Misty samuti eesrindlikult platsis. 

Misty on kaunis ja hell päiksekiisu, kes armastab päikeselaigus mõnuleda. Misty loodab peagi päikselaike püüda oma päriskodus.

Misty on kiibitud, steriliseeritud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje.

Kui soovid imekauni Misty kohta rohkem infot, kirjuta info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles