Päevakäpp: peagi kahekuuseks saavad kassipojad otsivad kodu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Pesaleidjas ootavad uut omanikku kassipojad Dominic ja Desmond, kes saavad varsti kahekuuvanuseks. Nad on imearmsad vennad, kes hetkel elavad Tallinnas hoiukodus.

Mõlemad kiisud on armsa ja hella iseloomuga, neile meeldib väga inimeste lähedus ning paitamine, samuti meeldib neile süles nurruda ja magamiseks eelistavad nad kaissu pugeda. Lemmiktegevuseks on mängimine ja kõige lõbusam on ikka mängida koos vennaga. 

Dominic ja Desmond on parajalt uudishimulikud, neil on ikka tarvis piiluda, mida inimesed parasjagu teevad. Punakas Dominic on veidi juhtivama loomuga, tema vend Desmond on pisut tagasihoidlikum. 

Dominic
Dominic Foto: Pesaleidja / Facebook
Desmond (fotod: Pesaleidja/Facebook)
Desmond (fotod: Pesaleidja/Facebook) Foto: Pesaleidja/Facebook

Kassipojad oskavad liivakastis käia ja õpivad juba kraapimispuu kasutamist. Nad on saanud parasiitide vastase tõrje, on kiibitud ja neil on passid. 

Kui leiad, et just nemad võiksid olla sinu uued pereliikmed, täida Pesaleidja kiisuvõtja küsimustik ja sinuga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles