Vaata, millised kassid ootavad turvakodus uut kodu kõige kauem

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kasside Turvakodu otsustas septembri pühendada mustvalgetele kiisudele, sest nad on täheldanud, et just mustvalged kassid ootavad uut omanikku turvakodus kõige kauem.

«Meie hoole all on väga palju armsaid mustvalgeid nurrumootoreid: on pisikesi kahekuuseid kassilapsi kui ka juba kogenud paariaastaseid karvakerasid. Oma pikkade tegutsemisaastate jooksul oleme täheldanud, et just nemad, kaunites mustvalgetes ülikondades kassid, on need, kes oma kodu kõige kauemaks ootama jäävad,» kirjutas turvakodu sotsiaalmeedias. 

Tihtipeale juhtub nii, et paarikuused mustvalged kassilapsed jäävad turvakodusse oma uut omanikku ootama, samas kui nende õed-vennad elavad juba ammu uutes kodudes. Tähtsust pole sellelgi, et mustvalgetel kiisudel on hellad südamed, arukad ja südamlikud silmad ning siidsiledad kasukad. Mingil põhjusel pole mustvalged kassid populaarsed ja turvakodu loodab sellele tähelepanu tõmmata. 

Kui soovid omale uut pereliiget, siis ehk võiks just mõni auväärse mustvalge kasukaga nurrumootor sinu uueks sõbraks ja pereliikmeks saada. Vaata galeriist, millised iludused uut kodu otsivad ja huvi korral võta ühendust Kasside Turvakoduga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles