Sotsiaalmeedias on lemmiklooma abil võimalik teenida suuri summasid

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

20-aastane Jasmine Milton tegi oma Siberi huskyle Instagrami konto ja on tänu sellele teeninud juba üle 20 000 naela ehk umbes 23 000 eurot.

Milton ostis husky Anuko selleks, et koer aitaks naisel bipolaarse häirega toime tulla. Koera omapärase mustriga kasukas ja «pahur» nägu tegid lemmiku aga kiirelt internetis kuulsaks. Anukol on sotsiaalmeedias üle 11 000 järgija, kirjutab Mirror.

Kui Milton taipas, et ta saab koera piltidega sotsiaalmeedias ka raha teenida, siis otsustas ta oma uut sissetulekut kasutada ülikooliõpingute eest maksmiseks. Milton selgitas, et ta kogub hetkel raha, et järgmisel aastal meditsiinikooli astuda: «See raha aitab kindlasti kaasa. See ei kata kogu õppemaksu, aga osaliselt siiski.»

Miltoni sõnul on Anukol sotsiaalmeedias konto olnud juba väiksest saadik ja ta on ka alati olnud sellise näoga, nagu ta oleks kogu aeg tusane. «Ta on väga sõbralik, talle meeldivad inimesed,» sõnas Milton hiljuti antud intervjuus. «Talle meeldib, kui teda kallistatakse, talle meeldivad ka teised koerad. Ta pole tegelikult kunagi pahuras tujus olnud.»

Milton rääkis, et enne koera võtmist oli tal elus väga raske periood. Ta sattus isegi haiglasse, kus ta kuulis teraapiakoertest ja sai sellest inspiratsiooni, et isegi koer võtta. Kolm kuud pärast haiglast vabanemist võttis naine Anuko ja kinnitab, et koerast on talle kõvasti abi olnud. 

A photo posted by Anuko (@huskyanuko) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles