Perekond pääses tänu koerale tulekahjust

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Austraalias elav Winterite perekond peab oma koerale Snoopyle tõeliselt tänulik olema, sest koera haukumine oli see, mis pere keset ööd üles äratas ja tulekahjust päästis.

67-aastane Bill Winter ja tema kaks täisealist last magasid oma kodus Brisbane'is, kui majas tekkis tulekahju. Mingil põhjusel ei hakanud suitsualarmid tööle, kuid õnneks oli majas ka hagijas Snoopy, kes oma haukumisega pererahva üles ajas, edastab Independent.

Kohalik tuletõrjuja Owen George ütles uudistekanalile antud intervjuus, et pole kahtlustki, et koer päästis oma perekonna. «Nende suitsuandurid ei töötanud ja kuigi tulekahju oli alumisel korrusel väga intensiivne, polnud ülemisel korrusel peaaegu üldse suitsu,» sõnas George. 

Tuletõrjujatel õnnestus kustutada tulekahju, mis hävitas perekonna maja, kus nad olid elanud üle 40 aasta. Lisaks majale sai kahjustada ka auto. 

Sarnane juhtum leidis aset ka aprillikuus Floridas, kui koer juhtis tuletõrjujad kahe lapse juurde, kes olid tulekahju tõttu majja lõksu jäänud. Tuletõrjujatel õnnestus päästa ema ja isa, kuid Saksa lambakoer Maxx oli see, kes juhatas tuletõrjujad laste magamistoani. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles