Päevakäpp: kodu otsib uje ja sarmikas Grant

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imekaunis Grant.
Imekaunis Grant. Foto: Pesaleidja

Pesaleidja kaudu otsitakse kodu imekaunile kiisule nimega Grant. Grant sattus Pesaleidjasse Viljandist.

Tegemist on umbes 5-6-aastase isase kassiga, kel on hall poolpikk kasukas ja lumivalged «sokid». Granti uhkes kasukas pole mingeid inetuid pusasid ja kass hoiab ise oma kasuka ideaalses korras. Kassitoas veedetud kuude jooksul on Grant palju õppinud ja avastanud paide võlu. Päris sülekass ta veel pole, ent esimesed katsetused on juba edukalt tehtud.

Paitamine meeldib Grantile väga, isegi rohkem kui maiustused. Paidele vastab ta täiesti harukordse ja enneolematu kurguhäälse nurrumisega. On vaid üks asi, mida see kass paidest rohkem ihkaks: oma kodu. 

Grant on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud kõik ussirohud ning uude koju tuleb kaasa ka Royal Canini kingipakk.

Kui oled valmis pakkuma kaunile ja vahvale Grantile kodu, kus tal on oma paikäsi alati varnast võtta, siis täida kiisuvõtja ankeet ja mine Granti kassituppa vaatama. Rohkem pilte kiisust näed Pesaleidja kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles