Naine leidis autotee äärest prügikotti pistetud kutsika

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kentucky osariigis elav Malissa Sergent Lewis oli tööle hiljaks jäämas ja otsustas sõita kontorisse lühemat teed kaudu. Autos olles märkas ta aga tee ääres musta prügikotti, mis liigutas. Naine otsustas asja lähemalt uurida.

«Nägin tee ääres prügikotti ja mõtlesin endamisi, et kas see kott tõesti just liigutas? Mida lähemale ma jõudsin, seda selgemalt sain aru, et selles kotis on elusolend. Pidin ta sealt välja aitama,» rääkis Lewis. Prügikotti avades nägi naine südantlõhestavat vaatepilti: kotis oli pisike õnnetu kutsikas, kirjutab Bored Panda.

Kutsikal oli küll kaelarihm, kuid selle küljes polnud nimesilti, kust oleks võinud leida omaniku kontaktandmeid. Lewis võttis kutsika kaasa ja üritas koera omanikke leida, kuid siiani pole see õnnestunud ning tõenäoliselt ta omanikke ei leiagi. Lewis ja tema pere otsustasid kutsika endale jätta ja pakkuda talle armastavat kodu. Kutsikas, kes sai nimeks Hefty, on terve, õnnelik ja heade inimeste juures. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles