Tuletõrjujad päästsid maja katusele roninud koera

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millie katusel.
Millie katusel. Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Birminghamis elav perekond pidi erakorraliselt oma puhkuse lõpetama, kui kuulsid, et nende koer on katusel lõksus ega saa enam alla.

Ulakas koer Millie oli küll hoidjaga koju jäetud, ent sellest hoolimata õnnestus tal katuseaknast välja ronida, vahendab Daily Mail.

Koera perenaine Julia Wright oli koos lastega teel Hispaaniasse puhkama, kuid vaevu lennujaama jõudnud, avastas ta telefonist sõnumid ja pildid, et tema kaheksa-aastane koer on katusel lõksus. 

Kui algul pidas naine neid naljaks, siis üsna pea selgus, et kõik vastab tõele. «Millie tahab alati tähelepanu, aga ma ei osanud arvata, et ta nii kaugele läheb,» sõnas Wright, kelle arvates võis hoidja korraks ära käia ja koer üksindusest rumalusi tegema hakata. 

«Naaber oli kuulnud Millie haukumist, mis muutus järsku kurvaks vingumiseks,» selgitas perenaine, lisades, et siis oli naaber õue vaatama läinud ja avastanud, et Millie vaatab talle katuselt vastu. 

Koera näinud naaber võttis ühendust perenaise pojaga, kes koos koerale palgatud hoidjaga kohale tormas. See tegi olukorra veel hullemaks, sest Millie oli tuttavaid inimesi nähes nii õnnelik, et võinuks lausa alla hüpata. Ruttu kutsuti appi tuletõrjemeeskond ja kohalikud loomakaitsjad. 

Loomade varjupaiga juhataja sõnul meenutas kogu juhtum nagu hetke komöödiafilmist, sest murule oli paigutatud pehme madrats ja päästjad olid all koera meelitamas. Viimaks ronisid tuletõrjujad redelist üles ja varjupaiga töötajad maja teisele korrusele, et koer ohutult katuselt ära saada. Pool tundi hiljem oli Millie turvaliselt maapinnal tagasi. 

Perenaise sõnul ei julge ta Milliet enam üksinda koju jätta ja hakkab teda kõikjale kaasa võtma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles