Koera kombel käituv hirv magab teleri ees ja käib külmkapi kallal

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hirv. Pilt on illustratiivne.
Hirv. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Nuneaton ja Warwickshire'i eluslooduse varjupaika võetud hirv Bramble tunneb end nii mõnusalt, et käitub lausa koera moodi.

Olgugi et Bramble'i kodu on siiski varjupaigas, hiilib ta vahepeal varjupaiga juhi Geoff Grewcocki majja, et end hästi tunda, vahendab Metro. Bramble uudistab külmkapi sisu ja tukub peremehe voodis.

Elust mõnu tundvat hirve pole elu aga alati nii hästi kohelnud. Kahenädalasena päästis Grewcock ta metsast ning viis varjupaika toibuma. «Pärast seda, kui ta koomast välja tuli, pole ta meie juurest lahkunud,» selgitas Grewcock. Ta lisas, et Bramble´it on püütud metsa tagasi lasta, kuid arvatakse, et ta võib ruttu jahimeeste püssi läbi surma saada.

Nüüd on Bramble 10-aastane ja perekonna parim sõber. Talle meeldib teleri ees pikutada, külmkapist toitu otsida ja kui on janu, kustutab ta seda koera joogikausis.

«Tal on tõeline iseloom. Ühel päeval laadisin autot ja teadsin, et ta on oma aedikus. Pöörasin ümber ja nägin, et ta polegi seal. Arvasin, et ta on nüüd kadunud, kuid tema oli läinud minu magamistuppa ja end voodisse sättinud ning magama jäänud,» selgitab Grewcock. Omaniku sõnul privaatsust nende majas enam pole, sest hirv käib perega kaasas tualetiski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles