Kilpkonn maskeeriti burgeriks, et ta saaks lennukisse tulla

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilpkonn
Kilpkonn Foto: SCANPIX

Mees üritas oma lemmikloomast kilpkonna lennukisse kaasa võtta ning selleks maskeeris ta väikese kahepaikse KFC burgeriks.

Meest ootas ees siselend Hiinas ning ta soovis oma kilpkonna sellele teekonnale kaasa võtta. Kui ta aga oma asjad röntgenmasinalindile pani, jäi turvatöötajatele midagi kahtlast silma, vahendab Telepgraph.

Selleks, et kilpkonna mitte maha jätta, oli ta asetanud ta looma kahe kukli vahele ning mässinud seejärel KFC toiduketi burgeripaberisse. Ühtlasi teatas mees kahtluse tõusmisel turvatöötajatele, et «pakendis ei ole kilpkonna, ainult burger».

Lõpuks leiti kilpkonn siiski üles ning mehel keelati looma lennukisse võtta. Mees oli nõus lemmiklooma oma sõbra hoolde jätma ning jõudis ise siiski lennule.

Sellised olukorrad ei ole haruldased. Nii toppis üks mees endale 18 elus lindu püksi, et neid üle piiri vedada ning teine läks sama teed püütonitega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles