Vahvad reisisellid: koer ja kassipoeg käivad koos peremehega matkamas

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koerad ja kassid ei pea alati vaenujalal olema, mõnikord on nad parimad sõbrad, kes võtavad ette vahvaid seiklusi.

Kolmeaastane Jessie ja neli kuud vana kassipoeg Koda on lahutamatud sõbrad, vahendab Daily Mail. Kanadas elavad Jessie ja Koda ning nende perenaine Emily Aubrecht armastavad kolmekesi mööda matkaradu ja metsi käia.

Kuna Koda oli esialgu iseseisvaks avastamiseks veel liiga väike, ronis ta Jessiele selga ja seiklused võisid end juba siis kõigi kolme ees lahti rullida.

«Jessie on väga energiline ja sõbralik koer, kes armastab rattasõitu, ujumist ja matkamist,» kirjeldab Aubrecht, lisades, et ka Koda ei jää koerast energilisuse poolest kuidagi maha, kuid lisaks seiklustele meeldivad kassile sulgedega mänguasjad ja konservid.

Naise sõnul said Jessie ja Koda algusest peale hästi läbi ja tundub, et Jessie peab Kodat justkui oma pojaks.

«Nad käivad hea meelega koos õues ja rõõmuga teeme sõite järve äärde või loomapoodi,» selgitab Aubrecht, lisades, et Kodal on spetsiaalne jalutusrihm, mis võimaldab tal turvaliselt õues olla. Nüüd püüab Koda juba seiklusi ka omal neljal käpal ja nii tihti Jessie selga enam ei roni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles