Karlova Teater kutsub esietendusele koerasõpru koos neljajalgsete kaaslastega

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Karlova teater

Sel sügisel on Karlova Teatrisse oodatud kõik koerasõbrad, aga ka need, kes sooviksid lihtsalt nende neljajalgsete elu ja maailmakogemust paremini mõista.

Lavastuses «Koerapäevikud» tuuakse vaataja ette üheteistkümne eri tõugu koera lood monoloogidena, mis on mõneti koomilised, mõneti traagilised ja millel kõigil on mingi «saba» või konks. Võib öelda, et neis lugudes peegelduvad ka inimeseks olemise põhimured – ning kes võikski neid muresid lähemalt tunda, kui mitte inimese parim sõber.

«Koerapäevikute» autor on Austraalia päritolu tunnustatud näitekirjanik, lavastaja ning draama- ja filminäitleja Christopher J. Johnson.

Harukordse sündmusena Eesti teatri ajaloos on esietendusele 27. augustil oodatud ka hästikäituvad koerad. Registreerimine ja info ruta@suveteater.ee.

Lavastuse kavalehe müügitulu läheb Tartu koduta loomade varjupaiga toetuseks.

«Koerapäevikuid» lavastab Taago Tubin (Ugala), laval Tanel Jonas (Vanemuine), Riho Kütsar (Vanemuine) ja Leino Rei, kunstnik on Liisa Soolepp ja muusikaline kujundaja Toomas Lunge.

Etendused Karlova Teatris (Tähe tn 66, Tartu):

27., 28. augustil

8., 9., 15., 16., 30. septembril

6., 8., 15., 28., 29. oktoobril

18., 19. novembril

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles