Pesumasinasse roninud kass jäi ellu (2)

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bengali kass. Foto on illustratiivne.
Bengali kass. Foto on illustratiivne. Foto: Vladimir Pesnya/RIA Novosti/Scanpix

Arvamus, et kassidel on üheksa elu, peab vist küll paika, sest Suurbritannias Nottinghamis keerles kiisu 60 kraadi juures pesuga kaasa ja jäi sealjuures elama.

Lisa Keefe ei märganud pesu masinasse pannes, et sees pikutab tema bengali tõugu kass Bobby, vahendab BBC. Kui masinast hakkasid kostma kõvad mütsatused, mõistis Keefe, et midagi on valesti, ja kui ta pesumasinas koos rõivastega keerlevat kassi märkas, tormas ta looma päästma.

Keefe toimetas Bobby veterinaari juurde, kus loom pandi tilgutite alla, sest kiisu kehatemperatuur oli ohtlikult madal ja organismis palju vett. Kassi ravinud arst sõnas, et pole 15-aastase tööstaaži ajal kordagi midagi sellist näinud.

Perenaise sõnul ronis Bobby tihti masinasse magama ja naine on varemgi enne pesu masinasse panemist looma lihtsalt välja tõstnud. Ka tookord tegi Keefe sama, kuid ilmselt ronis kaval kass masinasse tagasi ja jäi lina alla peitu, nii et perenaine teda ei märganud, kui pesumasina pahaaimamatult 60 kraadi juures käivitas.

Bobby sai Keefe'i sõnul õppetunni kätte ja enam pesumasina läheduses oma nägu ei näita.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles