Varjupaikade MTÜ kutsub Pokémonide püüdjaid külla

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varjupaikade MTÜsse kuuluvates varjupaikades Pärnus, Viljandis, Võrus, Valgas, Virumaal saab koera kaasa haarata ja koos taskukoletisi jahtima minna.
Varjupaikade MTÜsse kuuluvates varjupaikades Pärnus, Viljandis, Võrus, Valgas, Virumaal saab koera kaasa haarata ja koos taskukoletisi jahtima minna. Foto: Varjupaikade MTÜ/facebook

Alles hiljaaegu andis üks Indianas asuv loomade varjupaik teada, et kõik Pokémonide otsijad on oodatud varjupaika taskukoletisi püüdma eeldusel, et jalutuskäigule võetakse kaasa koduotsiv koer. Soovijate arv kasvas lühikese aja jooksul hüppeliselt.

Nüüd ootavad ka Varjupaikade MTÜsse kuuluvad Pärnu, Viljandi, Võru, Valga ja Virumaa varjupaigad kõiki loomasõpru külla, et koos taskukoletisi jahtida. Läänemaa ja Tallinna varjupaikades praegu koeri ei ole, kuid külalised on sellegipoolest oodatud.

Selleks, et pisikeste elukate jahtimine on lõbusam, soovitab MTÜ kaasa haarata kodu otsivad loomad ja koos jahile minna.

Eile anti teada, et Jaapani mängijad usuvad, et loomad suudavad Pokémone näha, seega tasub kaasa võetud koera usaldada, sest võib juhtuda, et just tema aitab inimese haruldase taskukoletise jälgedele.

Lugeja, kui ka Sina käid koos lemmikuga taskukoletisi püüdmas, siis näita neid pilte meilegi. Saada foto ja lühike kirjeldus aadressile kerttu-kadi.vanamb@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles