Kui paljud eelistavad hommikukohvi juua lihtsalt piima ja suhkruga, siis Jaapanis elav mees valmistab piimast armsaid loomakesi.
Pildid: barista teeb kohvile piimast loomakesi
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algul tegi Kazuki Yamamoto oma töid kohalikus restoranis, kuid nüüd on mehe kunst juba üle maailma tuntud, vahendab Daily Mail. Tema kõige populaarsem töö on kalade poole sirutuv kass.
Praegu on Yamamoto Harajukus asuvas kohvikus juhataja. Tihti öeldakse, et kohv on liiga armas selleks, et seda juua.
Yamamoto sõnul on oluline, et kohvi valmistamisel kasutataks õhulist koort ja kvaliteetset piima.