Loomakliiniku ilusalongi tuleb külalisi nii Hiiumaalt kui ka Soomest ja Lätist

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka lemmikloomad vajavad regulaarset karvahooldust.
Ka lemmikloomad vajavad regulaarset karvahooldust. Foto: Sergei Savostyanov/Sergei Savostyanov/TASS

Aasta eest avatud Pärnu lemmikloomakeskus PetCity meeldib eriti koertele, sest enim astub peremehega kauplusest läbi just koerkliendid, keda tunnevad teenindajad lausa nimepidi.

PetCity Pärnu lemmikloomakliiniku veterinaaril dr. Maarja Roosilehel on kujunenud oma püsiklientuur – käiakse vaktsineerimas ja nõu küsimas.

«Loomad ju ei kurda, mis neil viga on ja kannatavad vaikides teinekord väga pikalt. Uudse teenusena oleme PetCity loomakliinikus pakkunud ka tasuta tervisekontrolli, et kõikide loomade tervisemured saaksid avastatud ja kaardistatud, ega jõuaks kujuneda suuremaks probleemiks,» räägib Roosileht, et Pärnu perearstikeskuses saab kohapeal teha vereanalüüse, ultraheli- ja röntgeniuuringuid. Keerulisemate juhtumite puhul tehakse koostööd Tallinnas asuva suure PetCity kliinikuga.

«Oluline on märkida, et oleme avatud kõikidel nädalapäevadel – nii et meie juurest saab abi ka pühapäeviti,» toonitab dr Maarja Roosileht.

Roosileht lisab, et hea on tunda kolleegide toetust – PetCity Loomakliiniku veterinaarid koolitavad end pidevalt ja omandavad täiendõppekursustel uusi oskusi. «PetCity loomakliinik on kujunemas rahvusvaheliseks veterinaarmeditsiini keskuseks – meie juures käivad kolleegid ka teistest Euroopa veterinaarkliinikutest ja ülikoolidest, ning meie arstid käivad loenguid andmas välismaal,» on rahul PetCity Loomakliiniku peaarst dr Heli Säre, kes esines hiljuti Liverpoolis Gastroenteroloogia konverentsil ettekandega loomade kliinilisest toitmisest.

«Esimese tegevusaastaga on meile tekkinud tugev kliendibaas. Koertega jalutatakse meie juurest möödaminnes läbi, vahel ostma ja vahel niisama tere ütlema. Paljusid koerkliente tunneme seega juba nimepidi,» ütleb PetCity regioonijuht Liina Veerits. Tema hinnangul annavadki kliendibaasis tooni hetkel just koerad.

«Lisaks tavapärasele toidu ostmisele, käiakse palju valimas ka kingitusi lemmikloomadele, nii katsikuks kui sünnnipäevaks. Jõulude ja sõbrapäeva puhul peetakse lemmikloomi samuti meeles, nagu teisigi pereliikmeid ja lähedasi.»

Populaarseks teenuseks on Pärnu PetCitys osutunud lemmiklooma hügieenihooldus ehk grooming. «Salongis on head võimalused lemmiku pesemiseks ja kammimiseks, seda võimalust kasutatakse meeleldi. Pärnus käib suviti palju turiste, nii ka meil – groomingusse tuuakse lemmikloomi nii Soomest kui Lätist, aga ka Hiiumaalt,» lisab Veerits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles