Hulkuv kass leidis loomaaiast ebatavalise sõbra

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

California osariigis Folsomis käis üks hulkuv kass mööda loomaaeda ringi, kuni leidis sealt endale hiigelsuure sõbra: ligi 250 kilogrammi kaaluva mustkaru nimega Sequoia.

Folsomi loomaaia töötajad on ebatavalisi sõpru korduvalt filminud. Ühes videos on näha, kuidas süsimust kass, keda loomaaia töötajad hakkasid kutsuma Väikeseks Karuks, otsib karupuuris süüa, samas kui puuri alaline elanik Sequoia on kõigest paarikümne sentimeetri kaugusel, kirjutab Huff Post.

Kass hakkas karupuuris käima sellepärast, et süüa koeratoitu, mis oli puuri pandud Sequoiale ja tema kaaslasele Tahoele. Loomaaiatöötajate sõnul väldib julge kiisu Tahoed.

«Kui ta hakkas siin regulaarselt käima, siis panime hommikuti ka talle söögi välja,» rääkis loomatalitaja Jill Faust. Kuigi kass ja karu ei mängi koos, on nad Fausti sõnul alati teineteisele väga lähedal.

«Kui Sequoia läheb «karumetsa» jalutama, siis kass saadab teda sageli. Kass hõõrub end puuris erinevate nurkade vastu ja külastajad on ka kuulda saanud tema nurrumist,» sõnas Faust. Mõned külastajad on küll väljendanud muret selle ebatavalise sõpruse pärast, sest kardetakse, et selline sõprus võib traagiliselt lõppeda.

Kuigi meediasse jõudis see lugu alles hiljuti, on kass ja karu sõbrad olnud juba kuid ning see annab aimu, et nad mõlemad paistavad teineteise seltskonda tõesti nautivat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles