Pime teraapiakoer Smiley sulatab kõigi südamed

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smiley.
Smiley. Foto: /Caters News Agency

Smiley on 13-aastane kuldne retriiver, kes sündis ilma silmadeta ja on kääbuskasvu. Kui Smiley oli noor, koheldi teda halvasti, sest tal esines arenguraskusi. 

Smiley päästeti 2-aastaselt kutsikate kasvandusest ja alates sellest ajast on ta elanud oma praeguse omaniku Joanne George'i juures. George ütles, et ta tundis kohe erilist sidet Smiley'ga, kui ta koera kohtas, kirjutab Elite Daily.

George oli kindel, et Smiley suudab elusid muuta ja ta läbis koeraga koolituse, et Smiley'st saaks paberitega teraapiakoer. Nüüd käivad nad Smiley'ga külas erivajadustega lastel ja George loodab, et Smiley lugu inspireerib ka teisi, kel on raske minevik. Smiley käib ka raamatukogudes, kus ta istub autismi spektriga laste seltsis ja aitab neil lugeda.

George loodab, et Smiley suudab lastele tõestada, et ka erivajadustega on võimalik väga rõõmsat elu elada. Raskustest on võimalik üle saada ja elu võib muuta täpselt nii ilusaks, kui hing ihkab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles