Piltuudis: päästetud lind tänab inimest suure kalliga

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GiGi oma päästjat kallistamas.
GiGi oma päästjat kallistamas. Foto: Wild at Heart Rescue/Facebook

Linnud ja loomad oskavad alati oma päästjatele väga tänulikud olla. See ameerika kassikakk otsustas oma päästjat lausa südantsoojendavalt emmata.

Mississippis asuv loomade heaolu eest seisev organisatsioon Wild at Heart Rescue töötajad olid tunnistajaks ühele väga tänulikule linnule, kes otsustas oma päästjat lausa sooja embusega tänada, vahendab Metro. 

Douglas Pojeky, kellel oli linnu päästmises suur osa, aitas GiGi elule tagasi. Linnul oli töötajate hoole alla saabudes peapõrutus ning arvati, et GiGi oli ilmselt autolt löögi saanud. Lisaks kannatas lind hingamisraskuste all ja tema olukord oli kriitiline. 

Tänu organisatsiooni, ennekõike Pojeky järjekindlale tööle sai GiGi siiski terveks. Mehe pingutused ei jäänud ilmselt ka linnul märkamata, sest pärast puhkuselt naasmist tegi GiGi mehele sooja kalli. 

Organisatsiooni juhataja Missy Dubuisso kirjutas sotsiaalmeedias, et GiGi ei jõudnud ära oodata, millal saab oma päästjat näha. Lind olevat nii ärevil olnud, et lausa tantsis. Niipea kui Pojerky lindu vaatama läks, tervitas GiGi teda embusega. 

GiGi tervitamas oma päästjat. Foto:
GiGi tervitamas oma päästjat. Foto: Foto: Wild at Heart Rescue/Facebook
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles